Loading

Είπαν για εμάς

nlp in Crete heraklion

Είπαν για εμάς...

Σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου που ένοιωθα χαμένη και αποπροσανατολισμένη μου σύστησαν την Μαρία. Έναν υπέροχο, ευαίσθητο και χαρισματικό άνθρωπο που δίνει απλόχερα αγάπη και καλοσύνη. Μας μεταδίδει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της και μέσω του NLP μας οδηγεί να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο και να βρούμε τις λύσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ Επιχειρηματίας

Για εμένα το NLP Practitioner δεν ήταν ένα σεμινάριο από το οποίο αποκόμισα μόνο γνώσεις και πληροφορίες. Ήταν το «δημοτικό της ζωής» κατά τη διάρκεια του οποίου έμαθα την αλφαβήτα, γραμματική και συντακτικό, ώστε να μπορώ να μιλήσω με τον εαυτό μου και με τους άλλους. Έμαθα μαθηματικά για να μπορώ να καταλήγω κάθε φορά σε σωστό αποτέλεσμα και να μην με κλέβουν. Έμαθα ιστορία του τόπου μας. Κείμενα που μιλούσαν για τη ζωή άλλων. Και τέλος φυσική που μου έμαθε τους νόμους του κόσμου, άρα και τους φυσικούς περιφασμούς. Μακάρι να είχα πάει στο «Δημοτικό» νωρίτερα. Λένε «Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις». Αφού λοιπόν τα σχόλια που λαμβάνω για την αλλαγή μου είναι θετικά, δεν μπορεί παρά η δασκάλα μου να έκανε καλή δουλειά. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όλους τους συναδέλφους μου, ώστε να βελτιώσουν την επικοινωνία τους με τους ασθενείς τους και να αυξήσουν το θεραπευτικό αποτέλεσμα.

ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΛΑΤΗ Παιδίατρος

Το NLP Practitioner ήταν για εμένα μια εμπειρία εποικοδομητική, ενδιαφέρουσα και σίγουρα μια καινούργια ματιά σε γνωστά εδάφη αλλά εμπλουτισμένη μια και η εκπαιδεύτρια ήταν διαφορετική από τον πρώτο άξιο δάσκαλό μου. Η Μαρία αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, το κάνει με κέφι, μεράκι και αγάπη και δεν μπορείς παρά να πάρεις πολλά από την ήρεμη και μεστή της διδασκαλία. Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα! Είναι ένα ταξίδι «στα μύχια της ψυχής» που μόνο καλό αποτέλεσμα θα φέρει σε όποιον θελήσει να το κάνει με ανοιχτή την ψυχή και το μυαλό του.

ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΕΛΕΟΝΟΡΑ

Είναι ένα σεμινάριο πολύ αξιόλογο που σου δίνει ‘’τα κλειδιά’’ για να μπορέσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Θα μπορούσε να βοηθήσει πολλά άτομα που ξέρω και το έχουν ανάγκη. Η γνώμη μου για την εκπαιδεύτρια είναι «μια μόνιμη θέση στην καρδιά μου». Νιώθω ότι αυτό που κάνει το κάνει καλά γιατί το γουστάρει. Το σεμινάριο NLP Practitioner θα το σύστηνα γιατί μέσα από τη διδασκαλία του NLP και με τη βοήθεια της ομάδας μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου. Σημαντικό στοιχείο επίσης είναι η εκπαιδεύτρια. Αξίζει να την γνωρίσει κάποιος. Και είμαι σίγουρη πως δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.

ΜΠΟΥΖΟΥΝΙΕΡΑΚΗ ΤΖΕΝΥ Βοηθός Φαρμακοποιού

Καινοτόμο εργαλείο σε πάρα πολλούς τομείς. Βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν όρεξη αλλά και αυτούς που για κάποιο λόγο μπερδεύτηκαν και έχασαν τον προσανατολισμό τους… Πολύτιμο εφαλτήριο για το χτίσιμο της προσωπικότητάς μας και ανεκτίμητο όπλο στις καθημερινές μας μάχες στο στίβο της ζωής. Η εκπαιδεύτρια Μαρία είναι μία υπέροχη ψυχή και ένας άνθρωπος που δίνει με ανιδιοτέλεια ότι έχουμε ανάγκη όλοι… ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΓΑΠΗ, ΕΞΕΛΙΞΗ!!! Σ’ ευχαριστώ Μαρία για όλα…

ΤΖΟΥΛΙΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Έμπορος

Είχα την τύχη να παρακολουθήσω το ίδιο σεμινάριο δύο φορές με εισηγήτρια τη Μαρία, και μπορώ να πω ότι ως πρώτη επαφή με το NLP, η εμπειρία που αποκόμισα ήταν πρωτόγνωρη και λειτούργησε συνάμα σαν πρόκληση για μένα, για να γνωρίσω και να προσεγγίσω κομμάτια του εαυτού μου τα οποία δεν είχα γνωρίσει ως τότε. Μου άρεσε πολύ και κυρίως τα παραδείγματα που συνέχεια ανέφερε. Ομολογώ ότι η επαφή με τον κόσμο και η αλληλεπίδραση είναι επίσης ένα ουσιαστικό κομμάτι, το να μοιράζεσαι ίδιες εμπειρίες και συναισθήματα. Περιμένω σε αυτό το επόμενο σεμινάριο περισσότερο πρακτική παρά θεωρία και κυρίως περιμένω να ακούσω την ήρεμη και γλυκιά φωνή της Μαρίας, που είναι αδύνατο να μην σε μαγέψει.."

Κατερίνα Μαμαλάκη
Κατερίνα Μαμαλάκη M.Sc. Οικονομολόγος

Ένα χρόνο μετά το σεμινάριο του NLP και καθώς το αναπολώ, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η δική μου στάση απέναντι στην Πλατωνική ερώτηση: Διδάσκεται η αγάπη? Λοιπόν αυτό που έζησα εκεί μου επιβεβαίωσε τότε μία μου ελπίδα ότι τουλάχιστον ΥΠΑΡΧΕΙ μέσα μας, μεταμορφώνεται σε επίπεδο συμπεριφοράς βάσει μικρού αλλά κοινού ρεπερτορίου πληγών ή ανασφαλειών ,οπωσδήποτε αποζητά πάντα να εξωτερικευθεί και Κυρίως ότι η εκδήλωσή της τόσο απλά, τόσο ευχάριστα-ανακουφιστικά και λυτρωτικά πραγματοποιείται όσο και ενισχύεται μέσα από ευφυή επικοινωνιακά "τεχνάσματα ". Η καθημερινή μας πράξη τόσο συχνά μας αποπροσανατολίζει από το εύλογο ή το φυσιολογικό, από το υγιές ή το υγιεινό (τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχή ). Εκεί έρχεται το NLP και σου υποδεικνύει πού χάθηκες και πώς μπορείς να βρεις τον δρόμο σου. Εσύ Μαρία και ο Daniel, δάσκαλοι -σύμβουλοι ευχάριστοι, χαλαροί, έμπειροι, ευαίσθητοι, καταρτισμένοι, με απίστευτη ικανότητα διοχέτευσης της θετικής ενέργειάς σας, καθ' όλη την διάρκεια του σεμιναρίου (και όχι μόνο), εστιασμένοι σε εμάς, δημιουργήσατε ένα μικρό περιβάλλον ομόνοιας, σύμπνοιας, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, τρυφερότητας και ενθουσιασμού-προσωπικού και ομαδικού όπου όλοι ήμασταν γνωστοί όχι μόνο μερικών ωρών αλλά μιας ζωής! Το σεμινάριο αυτό μου αποκάλυψε πως δεν είμαι μόνη , πως γύρω μου, κοντά μου , οι άνθρωποι έχουν τα ίδια προβλήματα με μένα, τις ίδιες ενοχές για τα λάθη στην ζωή, αλλά και τον ίδιο ενθουσιασμό όταν μας δίνεται μία πρόταση επίλυσης -επικοινωνίας. Ο άνθρωπος έχει και θέλει να δώσει. Απλά, κάποτε το ξεχνάει ή ξεχνάει τον τρόπο...

Βέτα Παπακώστα
Βέτα Παπακώστα Βιολόγος

Ευφορία νομίζω είναι η λέξη που αντιπροσωπεύει αυτό που ένιωσα αυτό το διήμερο. Ένα Σαββατοκύριακο με ανθρώπους που δεν ήξερα και στη συνέχεια ένιωσα τόσο κοντά μου. Ένα Σαββατοκύριακο με την εκπαιδεύτρια Μαρία Κανδεράκη, ένα άτομο τόσο ξεχωριστό και χαρισματικό συνάμα που μοιράζει απλόχερα αφ’ ενός τις γνώσεις της, αφ΄ ετέρου δε την ανθρωπιά, την αγάπη, την καλοσύνη, την εγγύτητα. Χαίρομαι που παρακολούθησα το “BASIC NLP”, γιατί ένιωσα πιο ανάλαφρη, ένιωσα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Σε όσους σκέφτονται να το παρακολουθήσουν θα τους έλεγα ανεπιφύλακτα «αφήστε κάθε δισταγμό παράμερα και τολμήστε να αδράξετε τις στιγμές του σεμιναρίου, που τόσο απλόχερα σας προσφέρονται. Αξίζει κάθε στιγμή του».

Νάνση Ανδρουτσοπούλου
Νάνση Ανδρουτσοπούλου Οικονομολόγος

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου αυτού μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να επικοινωνήσω με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Ένιωσα πως έδινα και έπαιρνα. Αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα. Ευχαριστώ!!

Εβελίνα Μπάκιντα
Εβελίνα Μπάκιντα Marketing Manager «Ένωσης Πεζών»

Νιώθω περήφανη που μια συμμαθήτριά μου έγινε Καθηγήτρια!! Εύχομαι σου να έχεις πολλές επιτυχίες & πολλές ευτυχισμένες στιγμές καθώς θα μαθαίνεις στους άλλους να ζουν όσο γίνεται πιο αρμονικά με τους γύρω τους. Ο Θεός μαζί σου.

Μαρία Χατζηδάκη
Μαρία Χατζηδάκη Οικονομολόγος

Τα σεμινάρια με την Μαρία είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Η προσωπικότητά της σε συνδυασμό με την εμπειρία της, έδωσαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στα ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια της εταιρείας μας. Θεωρώ ότι η Μαρία ήταν και είναι το σωστό άτομο για αυτή την δραστηριότητα.

Ανδρέας Μεταξάς CEO - Group General Manager Maris Hotels

Υψηλών προδιαγραφών σεμινάριο για στελέχη επιχειρήσεων, το οποίο παρουσιάζει τις διεθνείς καλές πρακτικές, συνδέοντας τις με νέες στρατηγικές επικοινωνίας. Αυτό πραγματοποιείται μέσα από ένα συνδυασμό θεωρητικών γνώσεων, που επαναπροσδιορίζει πολύτιμα χαρακτηριστικά και ικανότητες ηγεσίας, με ιδιαίτερη έμφαση στη Βιωματική εμπειρία.

Δρ. Μιχαήλ Ροβίθης MMedSci, MPH, PhD, καθηγητής Τμήματος Νοσηλευτικής, ΤΕΙ Κρήτης

Στο NLP Practitioner, μπόρεσα - μέσω ασκήσεων & βιωματικών τεχνικών - να εφοδιαστώ με χρήσιμες εμπειρίες για την αυτογνωσία & την προσωπική μου ανάπτυξη, αλλά και γνώσεις και πρακτικά εργαλεία για την επαγγελματική μου πρακτική. Απέκτησα την ικανότητα να επικοινωνώ αποτελεσματικότερα με εργοδότες, πελάτες, συνεργάτες, προϊσταμένους, υφιστάμενούς μου. Η Μαρία Κανδεράκη έχει την ικανότητα να σε καθηλώνει χρησιμοποιώντας παραδείγματα από την καθημερινότητα και case studies από τον επαγγελματικό χώρο.

Εβελίνα Μπάκιντα MSc Υπεύθυνη Εξαγωγών & Εξωστρέφειας Επιμελητήριο Ηρακλείου

Μια διαφορετική, ευχάριστη προσέγγιση των μυστικών της συμπεριφοράς των άλλων αλλά και της δικής μας. Ένας αποτελεσματικός τρόπος να ανακαλύψουμε κρυμμένες πτυχές του εαυτού μας και των άλλων. Μια μύηση στα μυστικά της τέχνης της επικοινωνίας. Μια ευχάριστη εμπειρία, που την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους, για τους ίδιους προσωπικά αλλά και για τον χώρο εργασίας τους.

Φανούριος Ζαμπετάκης Ιατρός καρδιολόγος, Διευθυντής Διαγνωστικού Κέντρου Ασκληπειός